رییس اجرایی حکومت می‌گوید که نهادهای حکومتی با حفظ بی‌طرفی کامل در انتخابات، مصروف ارایه خدمات به مردم باشند و از تصامیمی که جنبه‌های کمپانی دارد، اجتناب ورزند.

عبدالله عبدالله امروز دوشنبه(25سنبله) در نشست شورای وزیران گفت: “با در نظر داشت مصروفیت رییس‌جمهور و رییس اجرایی، توجه‌تان را برای رساندن خدمات به مردم تا آخرین وقت حکومت وحدت ملی می‌خواهم.”

رییس اجرایی یک بار دیگر بر حفظ بی‌طرفی نیروهای امنیتی و دفاعی در انتخابات تاکید کرد و افزود، این نهادها برای افغانستان و مردم کشور است، اعتماد مردم بر این نهادها بسیار مهم است و باید حفظ شود.

او در مورد قطع لین برق کابل و 11 ولایت، طالبان را عامل این کار خواند و خاطرنشان ساخت: “برق 11 ولایت افغانستان قطع شده و قطع برق از سوی طالبان برای مردم افغانستان، هیچ مشکل طالبان را حل نمی‌کند”.