گل‌اسلام سیال، سخنگوی والی زابل به خبرنگاران گفت​ که حملۀ انفجاری با استفاده از یک موتر بم‌گذاری شده در قلات مرکز زابل، 20 کشته و 93 زخمی برجا گذاشت.

اما وزارت داخله اعلام کرد که بر اساس ارقام ابتدایی در این حمله 15 تن کشته و 66 غیرنظامی به شمول کودکان و زنان زخمی شده اند.

به گفتۀ این وزارت در بین کشته‌ها دو پولیس نیز شامل است.

این رویداد حوالی ساعت 5:50 بامداد امروز پنجشنبه 19 اگست (28 سنبله) در نزدیکی شفاخانه ولایت زابل رخ داده است.

گل‌اسلام سیال، سخنگوی والی زابل به صدای امریکا گفت: "مهاجم انتحاری با یک موتر بم‌گذاری شده این حمله را انجام داده که انفجار قوی بود".

اما یک منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، می گوید که هدف حمله امنیت ملی بوده؛ اما شدت انفجار شفاخانه ولایتی را آسیب زده است.

به گفتۀ این منبع در این حمله سه منسوب امنیت ملی نیز زخمی شده اند.

عطاجان حق‌بیان، رییس شورای ولایتی زابل گفت که قربانیان این حمله در شفاخانه‌های شخصی قلات منتقل شده؛ چون تمام تجهیزات شفاخانه ولایتی از بین رفته و امکانات تداوی در آنجا وجود ندارد.

به گفتۀ وی، در میان قربانیان زنان و کودکان نیز شامل اند.

هاشم توخی، رییس صحت عامه زابل می گوید که خواستار کمک‌های صحی از قندهار شده اند و در حدود ده امبولانس از قندهار به این ولایت خواهد رسید.

مسوولیت این حمله را طالبان به دوش گرفته است. ذبیح‌الله مجاهد، یک سخنگوی این گروه در توییترش گفته که هدف مهاجم این گروه مرکز امنیت ملی بوده است.