بېرته
مسکو ایجاد پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان را مغایر منافع خود می داند
د خپرېدو نېټه: 1390/09/13 0:0د خبر شمېره: 7726سرچینه: آژانس خبری ایرکا

نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور افغانستان اعلام کرد، مسکو ایجاد پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان را مغایر منافع خود می داند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، زامیر کابل اف روز یکشنبه گفت، تصمیم آمریکا برای ایجاد پایگاه نظامی در افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی سوال برانگیز است.
وی افزود، برنامه آمریکا مبنی بر کاهش شمار نیروهای نظامی در افغانستان از یک سو و تحکیم موقعیت نظامی خود از طریق ایجاد پایگاه نظامی در خاک افغانستان از سوی دیگر اقدامی متناقض است و ما آن را درک نمی کنیم.
وی تاکید کرد ، این موضوع نیاز به مذاکره و بحث دارد زیرا که با منافع روسیه و کشورهای همسایه افغانستان گره خورده است.
روسیه بارها خروج نیروهای آمریکایی و کشورهای عضو سازمان ناتو از افغانستان در موعد مقرر را خواستارشده است.