زلمی خلیلزاد نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان در تویترش نوشته که شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامهای را برای تأیید از توافقنامهٔ که هفته گذشته میان امریکا و طالبان امضاء شد و اعلامیهٔ مشترک ایالات متحده و دولت افغانستان، دیروز سهشنبه (20 حوت) تصویب کرد.
آقای خلیلزاد نوشته قطعنامه سازمان ملل متحد همچنان از طالبان و دولت افغانستان میخواهد تا تدابیر اعتماد سازی را ادامه دهند و بسوی مذاکرات بینالافغانی سریعتر حرکت کنند.
نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان گفته است: "این قطعنامه نمایانگر حمایت جامعهٔ جهانی از رویکرد ما برای امنیت جهان از افغانستان و صلح، وحدت و حاکمیت برای مردم افغانستان میباشد."
توافقنامه صلح میان امریکا و گروه طالبان مسلح بتاریخ 29 فبروری در دوحه مرکز قطر امضا شد.
کاهش خشونت، خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، آزادی زندانیان و مذاکرات بینالافغانی از شرایط عمدۀ این توافقنامه گفته شده است.
بېرته
شورای امنیت ملل متحد توافق نامه امریکا با طالبان را تأیید کرد
زلمی خلیلزاد نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان در تویترش نوشته که شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه ای را برای تأیید از توافق نامهٔ که هفته گذشته میان امریکا و طالبان امضاء شد و اعلامیهٔ مشترک ایالات متحده و دولت افغانستان، دیروز سه شنبه (20 حوت) تصویب کرد.
د خپرېدو نېټه: 1398/12/21 9:40د خبر شمېره: 77440سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
