بر اساس گزارشها، غلام سخی غفوری به عنوان فرمانده پولیس ولایت دایکندی و خلیل انداربی به عنوان فرمانده پولیس ولایت غزنی مقرر شده است.
بر اساس برخی گزارشها، مل پاسوال غلام سخی غفوری در بست مل پاسوال بحیث قوماندان جدید امنیه ولایت دایکندی گماشته شد.
همچنین بر اساس این گزارش، خلیل اندرابی به عنوان فرمانده پولیس ولایت غزنی و یما کامبیز به عنوان قوماندان امنیه کابل گماشته شده است.
وزارت داخله تاکنون این گزارش را تایید یا رد نکرده است.
این در حالیست که در اوایل ماه عقرب سال 1396 محکمه ابتدائیه مرکز عدلی و قضایی مبارزه با جرایم سنگین فساد اداری، خلیل اندرابی و چهار منسوب فرماندهی پولیس میدان وردک را به سه سال حبس تنفیذی محکوم کرده بود.
آقای اندرابی در آن سال به سوء استفاده از صلاحیت وظیفوی و حیف و میل بیش از 24 میلون افغانی از اعاشه منسوبان این قوماندانی متهم شده بود.
بېرته
فرماندهان جدید پولیس دایکندی و غزنی گماشته شدند
بر اساس گزارش ها، غلام سخی غفوری به عنوان فرمانده پولیس ولایت دایکندی و خلیل انداربی به عنوان فرمانده پولیس ولایت غزنی مقرر شده است.
د خپرېدو نېټه: 1399/01/23 19:10د خبر شمېره: 78115سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
