سخنگوی دفتر سیاسی طالبان دولت افغانستان را به ایجاد مانع در روند صلح این کشور و مذاکرات بینالافغانی متهم کرد.
«سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر گفت که این گروه برای مذاکره درباره آتشبس دائمی در افغانستان آماده است اما تنها در مذاکرات بینالافغانی حاضر به گفتوگو درباره این موضوع است.
شاهین به «آسوشیتدپرس» گفت: کابل با آزاد نکردن زندانیان ما که پیششرط آغاز مذاکرات بینالافغانی است بر سر راه این گفتوگوها ایجاد مانع میکند.
وی افزود: «افراد ما در مناطق مسکونی خود هدف قرار میگیرند در حالیکه در توافق قطر جایی برای چنین حملاتی نه توسط آمریکاییها و یا حامیان داخلی آنها نیست».
گفتنی است که براساس توافقنامه قطر مذاکرات بینالافغانی قرار بود 20 حوت آغاز شود اما به دلیل بحران سیاسی و جنجالهای انتخاباتی در افغانستان و نیز اختلافات درباره تبادل 5 هزار زندانی طالبان با هزار زندانی نیروهای امنیتی افغانستان به تاخیر افتاده است.
افغانستان تاکنون 361 زندانی طالبان را از زندان بگرام آزاد کرده است و طالبان نیز اخیراً 20 زندانی را به صلیب سرخ در ولایت «قندهار» سپرد که به گفته «تادین خان اچکزی» فرمانده پلیس ولایت «قندهار» این افراد آزاد شده هیچکدام از نیروهای امنیتی افغانستان نبوده و همه غیرنظامی هستند.
بېرته
طالبان: دولت افغانستان در مذاکرات بین الافغانی ایجاد مانع می کند
سخنگوی دفتر سیاسی طالبان دولت افغانستان را به ایجاد مانع در روند صلح این کشور و مذاکرات بین الافغانی متهم کرد.
د خپرېدو نېټه: 1399/01/27 17:58د خبر شمېره: 78186سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
