گروه طالبان اعلام کرده است که این گروه 40 تن از نیروهای امنیتی را که در کندز نزد این گروه زندانی بودند، رها کرده است.
سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر روز پنجشنبه، یازدهم ثور در صفحه توییترش نوشته است که این گروه 40 تن از نیروهای امنیتی را در کندز از بند رها کرده است.
او در ادامه تاکید کرده است که گروه طالبان به دلیل شیوع ویروس کرونا تلاش دارد تا روند رهایی زندانیان را سرعت بخشد تا زندانیانی که نزد این گروه به سر میبرند، به این ویروس مبتلا نشوند.
این در حالی است که حکومت افغانستان نیز روند رهایی زندانیان طالب را آغاز کرده و تا کنون 550 تن از اعضای گروه طالبان را از زندان رها کرده است.
بېرته
گروه طالبان 40 نیروی امنیتی را از زندان آزاد کرد
گروه طالبان اعلام کرده است که این گروه 40 تن از نیروهای امنیتی را که در کندز نزد این گروه زندانی بودند، رها کرده است.
د خپرېدو نېټه: 1399/02/11 16:15د خبر شمېره: 78471سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
