بېرته
اعتراف آمریکا درباره گسترش فساد مالی در افغانستان
د خپرېدو نېټه: 1390/09/23 0:0د خبر شمېره: 7891سرچینه: آژانس خبری ایرکا

آمریکا به مشارکت در گسترش فساد اداری و مالی در افغانستان، اعتراف کرد.
«رایان کراکر» سفیر آمریکا در افغانستان در نشستی خبری در کابل اعتراف کرد، واشنگتن به طور تصادفی و به اشتباه سبب گسترش فساد ادارى و مالی در افغانستان شده است.
کراکر همچنین آمادگی آمریکا را برای همکاری با دولت برای از بین بردن فساد ادارى در کشور، اعلام کرد.
اظهارات سفیر آمریکا در کابل, پس از آن مطرح شد که حامد کرزیرییس جمهوری کشورمان اعلام کرد، فساد اداری در کشور، در قراردادهای خارجی با آمریکا ریشه دارد.
رایان کراکر همچنین درباره درخواست کابل از واشنگتن مبنی بر تحویل «عبدالقدیر فطرت» رییس پیشین بانک مرکزی به دولت که به فساد اداری و مالی متهم است، گفت، در این زمینه قراردادی بین دو کشور امضا نشده و واشنگتن نمی تواند چنین اقدامی انجام دهد.
افغانستان دومین کشور جهان در زمینه فساد اداری به شمار می رود؛ دولت در کنفرانس «بن دوم» در آلمان متعهد شد تا برای مبارزه همه جانبه با فساد اداری، اقدامات همه جانبه ای را انجام دهد.