لالی حمیدزی پس ازبازداشت به قید ضمانت آزاد شد.
دادستانی کل تأیید می‌کند که لالی حمیدزی، نماینده پیشین ولایت قندهار در مجلس نمایندگان که به اتهام سوء استفاده از صلاحیت‌های وظیفه‌ای براساس قرار گرفتاری این نهاد توسط پولیس بازداشت شده بود، پس از ارایه ضمانت معتبر رها شده است.
این وکیل جنجالی در فرودگاه کابل بازداشت شد.

این وکیل جنجالی مدتی از صحنه سیاسی دورمانده و در رسانه هیچ جنجالی از او شنیده نمی شد، حالا معلوم شده که او در افغانستان نبودها است.
دیده شود حالا که برگشته، بازجنجال هایش رسانه ای خواهد شد؟
این وکیل که در همه جنجال هایی که در پارلمان صورت میگرفت، زور خود را به سایر نمایندگان از طریق دشنام دادن تا شیشه اب پرتاب کردن نشان میداد.

لالی حمیدزی روز شنبه بیست‌وپنجم دلو هنگامی که از سفر خارج به کابل بر می‌گشت، در میدان هوایی بین‌المللی حامد کرزی از سوی پولیس بازداشت شد.

جمشید رسولی، سخنگوی دادستانی کل، روز یک‌شنبه، بیست‌وششم دلو به روزنامه 8صبح گفت که لالی حمیدزی از سوی مرکز عدلی و قضایی مبارزه با فساد اداری به سوء استفاده از صلاحیت‌های وظیفه‌ای متهم است.