بېرته
از بازداشت سه مخالف مسلح در غزنى خبر داده شد
د خپرېدو نېټه: 1390/11/10 0:0د خبر شمېره: 8556سرچینه: آژانس خبری ایرکا

ریاست عمومى امنیت ملى میگوید: سه مخالف مسلح دولت را که از مردم در ولایت غزنى به زور عشر و زکات جمع میکردند، دستگیر نموده است.
بازداشت شده گان، به نام هاى ظهیرالدین، قدیر وهمایون یاد شده است.
منبع، این سه تن را از جملۀ اعضای گروپ قوماندان کامران که به گفتۀ ریاست امنیت ملى، مصروف فعالیت های تروریستی، تخریبی، انتقال سلاح و مهمات، جمع آوری پول به زور و جبر از مردم به نام عشر و زکات بودند، عنوان کرده است.
در خبرنامه، تذکر رفته که افراد بازداشت شده، باشنده هاى غزنی بوده و در جریان تحقیقات ابتدایی، به جرم خویش اعتراف کرده و یادآور شده اند که توسط قوماندان کامران، به گروه طالبان جذب شده و به دستور وی در فعالیت های متعدد تروریستی، تخریبی، جمع آوری پول از اهالی قریه "توچی و جنگلک" ولسوالی قره باغ غزنى به نام عشر و زکات و انتقال سلاح و مهمات، سهم فعال داشتند.
هفتۀ گذشته، باشنده گان دشت لیلی ولسوالی قوش تپۀ ولایت جوزجان نیز از جمع آوری پول عشر و زکات توسط طالبان مسلح، شکایت نموده بودند؛ اما طالبان مسلح، این گفته های مردم را رد کرده، می گفتند که موضوع، تحت تحقیق آنها قرار دارد.
ذبیح الله مجاهد یکتن از سخنگویان طالبان مسلح،گفت: در صورتی که این کار از سوی افراد آنها انجام شده باشد، آنها مجازات خواهند شد.
از سوى دیگر، ریاست عمومى امنیت ملى، از کشف و به دست آوردن چهار میل کلاشنکوف، دو راکت RPG، سه میل یازده تیره، یک میل برنو، یک میل پپشه، یک ماشیندار صد تکه، یک حلقه ماین ضد وسایط و یک حلقه ماین خود ساخت که در یک دیگ بخار عیار گردیده بود، در ولایت غور نیز خبر داده است.