انس حقانی رهبر ارشد طالبان روز سه شنبه به الجزیره گفت که دولت جدید افغانستان در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
به نقل از شبکه الجزیره، طالبان اعلام کرد که تشکیل دولت جدید افغانستان در مراحل پایانی است، زیرا ایالات متحده آخرین نیروهای خود را از کشور خارج کرد.
حقانی با تایید اینکه دولت جدید افغانستان در روزهای آینده اعلام خواهد شد افزود، هنوز برای گفتن اینکه اعضای کابینه چه کسانی هستند زود است.
وی خاطر نشان کرد که روند تشکیل دولت جدید را 90 تا 95 درصد پوشش داده ایم و نتیجه نهایی را در چند روز آینده اعلام خواهیم کرد.
اگرچه حقانی از ارائه اسامی اعضای کابینه خودداری کرد اما وب سایت اردو پوینت گزارش داد که عبدالغنی برادر رییس کنونی دفتر سیاسی طالبان به عنوان وزیر خارجه و ملا محمد یعقوب به عنوان وزیر دفاع دولت جدید افغانستان انتخاب شده اند.
سخن از تشکیل دولت جدید افغانستان در حالی مطرح می شود که آخرین هواپیمای نظامی آمریکا که ساعت 24 دوشنبه به وقت افغانستان فرودگاه کابل را ترک کرد، ژنرال "کریس دوناهو" و "راس ویلسون" بعنوان آخرین نظامی و سفیر و دیپلمات آمریکایی در هواپیمای «C 17» از کشور خارج شدند اما این خروج چالشهای زیادی را برای مردم کشورمان بجا گذاشت.
ژنرال کنت مکنزی فرمانده ستاد مشترک ارتش آمریکایی شب گذشته پس از آخرین پرواز هواپیمای نظامی آمریکا پایان ماموریت رسمی این کشور را در افغانستان اعلام کرد.
آمریکا پس از 20 سال حضور در افغانستان که به گفته مکنزی 2 هزار و 461 نظامی این کشور در مناطق مختلف افغانستان کشته و 20 هزار نفر دیگر زخمی شدند، کابل را ترک کرد. طالبان با پرواز این هواپیما از باند فرودگاه وارد آن شد و با شلیک هوایی شادمانی کردند.
بېرته
طالبان: تشکیل دولت جدید در مراحل پایانی قرار دارد
انس حقانی رهبر ارشد طالبان روز سه شنبه به الجزیره گفت که دولت جدید افغانستان در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
د خپرېدو نېټه: 1400/06/10 17:58د خبر شمېره: 86830سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
