گروه تحریک طالبان ادعا کرده اند که در ولایت ننگرهار سه تن از اعضای گروه تروریستی داعش را ازبین برده اند.

به نقل از باختر، مسئولان امنیتی امارت اسلامی (تحریک طالبان) در ولایت ننگرهار اعلام کرده اند که سه عضو گروه داعش ازبین برده اند.

به گفته این مسئولان، اعضای گروه داعش در ساحه آخندزاده شهر جلال آباد کشته شده اند.

پیش از این گروه داعش، مسوولیت انفجارهای پسین در برابر طالبان در شهر جلال‌آباد را برعهده گرفته است. سایت اعماق وابسته به داعش مدعی شده است که در این حملات حدود 35 عضو طالبان کشته شده‌اند.

«ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی طالبان، حمله داعش بر موتر های طالبان در ننگرهار را «ناجوانمردانه»، «آشوب‌طلبانه» و «بی‌هدف» خواند و تأکید کرد که این انفجارها آخرین حملات گروه داعش در افغانستان خواهد بود.

سخنگوی طالبان گفت که داعش مانند سوریه و عراق در افغانستان حضور ندارد؛ اما ممکن است شماری از شهروندان کشور «فکر» و «ایدئولوژی» داعش را پذیرفته باشند.

به گفته او، تلاش برای جلوگیری از فعالیت داعش جریان دارد و این گروه حمایت مردمی ندارد و به همین دلیل نمی‌تواند تهدید یا خطر ایجاد کند.

داعش پس از اعلام موجودیت خود در افغانستان، ننگرهار را به عنوان پایتخت خود انتخاب کرد. نیروهای امریکایی در آخرین مورد، حمله‌ هوایی را در ننگرهار اجرا و اعلام کردند که طراح حمله انتحاری مرگبار گروه داعش در فرودگاه کابل را کشته‌اند. این حمله در جریان عملیات تخلیه کابل که از سوی آمریکا مدیریت می‌شد، انجام شد و در اثر آن نزدیک به 200 تن، از جمله 13 نظامی امریکایی کشته شدند.