آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجهی امریکا در گفتوگو با شبکهی امریکایی «سیبیاس» گفته که اشرف غنی، وعدهی جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا زمان مرگ داده بود؛ اما با آمدن طالبان به کابل فرار کرد.
آقای بلینکن افزود که شب چهاردهم آگست در گفتوگوی تیلفونی با اشرف غنی، بر او فشار آورد تا تسلیمدهی قدرت به طالبان را بپذیرد و حکومت جدید افغانستان به رهبری طالبان تشکیل شود که همه قشرهای جامعهی افغانستان در آن شریک باشند.
این گفتههای وزیر خارجهی امریکا در حالیست که اشرف غنی، رییسجمهور فراری کشور بارها بر مقاومت علیه طالبان سخن زده بود.
بېرته
وزیر خارجه امریکا: اشرف غنی تعهد کرده بود که تا مرگ می جنگد اما گریخت
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ی امریکا در گفت وگو با شبکه ی امریکایی «سی بی اس» گفته که اشرف غنی، وعده ی جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا زمان مرگ داده بود؛ اما با آمدن طالبان به کابل فرار کرد.
د خپرېدو نېټه: 1400/08/10 13:42د خبر شمېره: 88099سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
