بېرته
انتقاد کرزی از گفتگوی آمریکا و طالبان
د خپرېدو نېټه: 1390/11/30 0:0د خبر شمېره: 8829سرچینه: آژانس خبری ایرکا

رییس جمهوری کرزی با انتقاد از گفتگوهای آمریکا و طالبان گفت واشنگتن نمی تواند به نمایندگی از کابل با این گروه مذاکره کند.
به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری داون؛ حامد کرزی در جمع خبرنگاران گفت آمریکا نمی تواند به نمایندگی از دولت افغانستان با گروه طالبان و به نمایندگی از این گروه با کابل وارد مذاکره شود.
وی در ادامه افزود موافقت کابل با گشایش دفتر طالبان در قطر فقط به منظور انجام گفتگو با این گروه بود و دولت افغانستان ترجیح می دهد این دفتر نمایندگی در عربستان یا ترکیه قرار داشته باشد.
دولت بارها تاکید کرده هرگونه مذاکره با گروه طالبان به منظور برقراری صلح در کشور باید به رهبری کابل باشد.
گفته می شود، حامد کرزی با فشار کاخ سفید موافقت خود را با گشایش دفتر طالبان در خارج از افغانستان اعلام کرده است.
آمریکا در حالی با گروه طالبان وارد مذاکره شده است که در سال 2001 به همراه متحدان غربی اش برای مقابله با این گروه به افغانستان حمله کرد.