سرپرست وزارت خارجه سابق کشور بر اساس دستور رهبر طالبان به عنوان معاون امور زنان وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان منصوب شد.
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان در بیانیهای اعلام کرد که «ادریس زمان» با حکم «هبتالله آخوندزاده» رهبر طالبان به سمت معاونت امور زنان این وزارتخانه منصوب شده است.
زمان هفته گذشته در دیدار با «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان درباره ضرورت گفتوگوهای منطقهای و ملی برای ایجاد یک افغانستان مرفه گفتوگو کرده و برای همکاری با مسئولین کنونی کشور اعلام آمادگی کرده بود.
سرپرست سابق وزارت خارجه اشرف غنی اخیراً نیز با تاکید بر ضرورت تعامل با طالبان گفته بود که در حال حاضر هیچ جایگزینی برای آنها وجود ندارد.
«مولوی عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست وزیر طالبان چندی پیش گفته بود که امارت اسلامی خانه مشترک همه است و در نظام کنونی تمام اقوام مشارکت خواهند داشت.
معاون سیاسی نخست وزیر طالبان همچنین تاکید کرده بود که دولت طالبان علاوه بر تامین امنیت، درباره رفاه و آسایش مردم نیز مسئول است.
بېرته
مقام دولت سابق کشور، معاون امور زنان وزارت امر به معروف طالبان شد
سرپرست وزارت خارجه سابق کشور بر اساس دستور رهبر طالبان به عنوان معاون امور زنان وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان منصوب شد.
د خپرېدو نېټه: 1400/10/14 15:15د خبر شمېره: 89487سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
