شماری از دانشجویان دانشگاه بلخ شاکی هستند که تعدادی از اساتید قراردادی توانایی تدریس را ندارند و حتی از روی جزوه درسی هم نمیتوانند تدریس کنند.
دانشجویان می گویند: با شروع دروس و رفتن اساتید سابق، اساتید قراردادی جذب شده اند؛ اما شماری از آنها از سواد اندکی برخوردار هستند و توانایی تدریس را ندارند.
یکی از دانشجویان دانشگاه بلخ افزود: یکی از اساتید ما حتی از روی جزوه درس داده نمی تواند و شماری دیگر هم نمی توانند به درستی یک مطلب درسی برسانند.
به گفته او، همصنفانش بر اساتید قراردادی که توان تدریس را ندارند، اعتراض کرده و گفته اند که قبل از آمدن به صنف آمادگی بگیرند؛ اما آنها توجه نکرده اند.
دانشجویان می گویند: شماری از اساتید قراردادی به شمول فارغ التحصیلان سالهای گذشته روش تدریس را نمی دانند و در چنین شرایطی که دروس به گونه تشدیدی جریان دارد، وقت دانشجویان را به هدر می دهند.
وی افزود که هنوز افراد لایق و تحصیلکرده وجود دارند و دانشگاه بلخ باید افراد نخبه را جذب کند.
در همین حال، یک منبع محلی در مزار شریف می گوید: دانشگاه بلخ از دخترانی که سالهای گذشته فارغ شده اند، خواسته تا به دانشجویان دختر در این دانشگاه درس بدهند، در حالی که فارغان سالهای گذشته تنها سند لیسانس دارند و اکثرشان تجربه تدریس را ندارند.
بر اساس اطلاعاتی به دست آمده، از هر دانشکده دانشگاه بلخ حد اقل دو تن از اساتید و حداکثر 10 نفرشان پس از سقوط حکومت گذشته، کشور را ترک کرده اند.
با این حال، دانشگاه بلخ برای تکمیل کمبود استاد در تلاش جذب اساتید قراردادی است و بر اساس اطلاعات، طالبان از دانشگاه خواسته اند تا استادان زن به دانشجویان دختر تدریس کنند.
بېرته
دانشجویان بلخ: شماری از اساتید قراردادی توان تدریس ندارند
شماری از دانشجویان دانشگاه بلخ شاکی هستند که تعدادی از اساتید قراردادی توانایی تدریس را ندارند و حتی از روی جزوه درسی هم نمی توانند تدریس کنند.
د خپرېدو نېټه: 1400/12/17 8:38د خبر شمېره: 90752سرچینه: آوا
