کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان از غیرقانونی شدن تولید مواد مخدر در افغانستان استقبال کرده و آن را " نخستین گام مثبت" خوانده است.

پس از اعلام ممنوعیت تولید مواد مخدر از سوی ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان مک‌ کری، کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان از این تصمیم استقبال کرده است.

مک کری در توییتی، غیرقانونی شدن تولید مواد مخدر در افغانستان را " نخستین گام مثبت" خوانده است و خواستار عملی شدن این تصمیم طالبان شده است.

او گفته است که داشتن زراعت سالم و قانونی به اقتصاد افغانستان و در نهایت به مردم این کشور کمک خواهد کرد.

این در حالی است که  سازمان ملل متحد بعد از روی کار آمدن حکومت طالبان تاکنون کمک ‌های بشردوستانه ای را با اشتراک کشورهای مختلف دنیا در قالب تخم‌ های بذری اصلاح ‌شده، کود کیمیاوی و آموزش برای کشاورزان افغان فراهم کرده است.

ملا هبت‌الله دو روز پیش دستور ممنوعیت کشت کوکنار در افغانستان را صادر کرد.

سفارت امریکا در کابل پس از فروپاشی دولت افغانستان  در 24 اسد سال 1400 بسته شد و در 9 سنبله همین سال به دوحه پایتخت قطر نقل مکان کرد.