رئیس جمهور سابق کشور در دیدار با معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل گفت که هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان اراده‌ای برای درگیری با ایران ندارند.

«سید حسن مرتضوی» معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در آستانه عید سعید فطر با حامد کرزی رئیس‌جمهور سابق کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

حامد کرزی با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در روزهای گذشته در مورد بروز برخی درگیری‌های مرزی میان ایران و افغانستان اظهار داشت: آنچه از رفتار و عملکرد رهبران و بزرگان حکومت جدید دریافت می‌کنم، اراده این حکومت درگیری با جمهوری اسلامی ایران نیست.

وی افزود: تاکید رهبران حکومت سرپرست افغانستان بر رعایت اصول حسن همجواری است و در این زمینه تلاش می‌کنند.

کرزی ادامه داد: ممکن است برخی افراد و عناصر خودسر و خرابکار در نقاط مختلف از جمله نقاط مشترک مرزی قصد بر هم زدن روابط را داشته و به دنبال ایجاد درگیری ناخواسته باشند، بنابراین هر دو طرف باید مراقبت کنند که جلوی فعالیت این افراد گرفته شود.

رئیس‌جمهور سابق کشور در موضوع مهاجرین افغانستانی ساکن ایران نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون چند دهه میزبان خیل عظیمی از مهاجرین ما بوده و ما شرایط تهران را درک می‌کنیم، امیدواریم با آمدن صلح و امنیت و بهبود اوضاع اقتصادی در افغانستان زمینه بازگشت مردم افغانستان به کشور فراهم شود.

کرزی ضمن تبریک عید سعید فطر به مردم و مقامات ایران اظهار داشت: از جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم با همکاری کشورها و قدرت‌های منطقه‌ای برای کمک به افغانستان وارد عمل شده و تصمیمات و اقداماتی را برای بهبود اوضاع مردم کشور در دستور کار خود قرار دهد.

سید حسن مرتضوی پیش از این نیز با عبدالله عبدالله، رئیس شورای سابق عالی مصالحه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.