مقامهای ولایت هلمند در جنوب کشور امروز پنج شنبه 10 جوزا تایید کردند، یک موتر بمب گذاری شده بامداد امروز در ولسوالی گرشک این ولایت انفجار کرد.
دفتر والی هلمند با انتشار خبرنامه ای نوشته است، یک موتر بمب گذاری شده قبل از رسیدن به هدف، از سوی نیروهای امنیتی کشور شناسایی و با شلیک پولیس انفجار داده شد.
در این خبرنامه آمده است، این موتر بمب گذاری قبل از رسیدن به هدف جلوگیری شد و در این رویداد سه تن از سربازان هموطن زخمی شدند.
در همین حال، شماری از منابع خبری کشور گزارش داده اند که هدف این انفجار، ساختمان فرماندهی پولیس ولسوالی گرشک ولایت هلمند بوده است.
این منابع نوشته اند، در این انفجار خسارات مالی سنگین به باشندگان محل وارد شده است. تا کنون کسی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.
قابل ذکر است، 10 مهاجم انتحاری روز چهارشنبه هفته جاری نیز بالای ساختمان وزارت داخله در شهر کابل حمله کرده بودند که درگیری میان ارتش و مهاجمان انتحاری دو ساعت دوام کرد.
مقامات کشورمان تایید کردند، در این حمله مهاجمان انتحاری کابل، یک سرباز ارتش شهید شد و شش سرباز دیگر و دو غیر نظامی زخم برداشتند.
Back
انفجار یک موتر بمب گذاری شده در ولایت هلمند
مقام های ولایت هلمند در جنوب کشور امروز پنج شنبه 10 جوزا تایید کردند، یک موتر بمب گذاری شده بامداد امروز در ولسوالی گرشک این ولایت انفجار کرد.
Published: 1397/03/10 14:43News ID: 66100Source: خبرگزاری افغان ایرکا
