مقامهای ولایت هلمند در جنوب کشور امروز پنج شنبه 10 جوزا تایید کردند، یک موتر بمب گذاری شده بامداد امروز در ولسوالی گرشک این ولایت انفجار کرد.
دفتر والی هلمند با انتشار خبرنامه ای نوشته است، یک موتر بمب گذاری شده قبل از رسیدن به هدف، از سوی نیروهای امنیتی کشور شناسایی و با شلیک پولیس انفجار داده شد.
در این خبرنامه آمده است، این موتر بمب گذاری قبل از رسیدن به هدف جلوگیری شد و در این رویداد سه تن از سربازان هموطن زخمی شدند.
در همین حال، شماری از منابع خبری کشور گزارش داده اند که هدف این انفجار، ساختمان فرماندهی پولیس ولسوالی گرشک ولایت هلمند بوده است.
این منابع نوشته اند، در این انفجار خسارات مالی سنگین به باشندگان محل وارد شده است. تا کنون کسی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.
قابل ذکر است، 10 مهاجم انتحاری روز چهارشنبه هفته جاری نیز بالای ساختمان وزارت داخله در شهر کابل حمله کرده بودند که درگیری میان ارتش و مهاجمان انتحاری دو ساعت دوام کرد.
مقامات کشورمان تایید کردند، در این حمله مهاجمان انتحاری کابل، یک سرباز ارتش شهید شد و شش سرباز دیگر و دو غیر نظامی زخم برداشتند.
بېرته
انفجار یک موتر بمب گذاری شده در ولایت هلمند
مقام های ولایت هلمند در جنوب کشور امروز پنج شنبه 10 جوزا تایید کردند، یک موتر بمب گذاری شده بامداد امروز در ولسوالی گرشک این ولایت انفجار کرد.
د خپرېدو نېټه: 1397/03/10 14:43د خبر شمېره: 66100سرچینه: خبرگزاری افغان ایرکا
